• IMG 3683
  • IMG 0862
  • IMG 2903
  • IMG 2974

Om oss

DORTHE JOHANSEN

Grunnlegger og daglig leder av Grønn Pause. Hun er utdannet innen ernæring, HR/HMS og tar videreutdanning innen oppmerksomt nærvær (MBSR) på Høyskolen i Gjøvik. Dorthe har fortrinnvis arbeidet innen turist- og restaurantbransjen som kokk og hovmester. Vært selvstendig i mange år med produksjon av håndlaget sjokolade "Wessels Fristelser". Siden 2012 har hun jobbet som Mat- og miljøkonsulent i Økologiske Foregangsfylker (ØQ) hos Fylkesmannen og DEBIO

Dorthe driver Grønn Pause fra Skaugen gården i Råde sammen med hennes mann Kjell Arne Johansen. De bruker aktivt den fantastiske naturen rundt dem; gårdstunet, skogen, Vetaåsen (gml.festning), Fugletårnet og Vansjø. Det bor også hester, høner, 1 hane og 2 hunder på gården. Hønsene er frittgående og de dyrker en del grønnsaker og frukt selv. Nærmeste nabo er en økologisk epleplantasje. 

De serverer hjemmelaget økologisk mat, fordi ren mat er bra for deg, bra for naturen og bra for dyrene. Her er det dansk hygge og gjestfrihet - og det gjør de fleste godt.

Dorthes store interesser er; god mat, hester, natur og kjøre gammel sportsvogn (Triumph - Herald 1968)